De beste films om nu te streamen

Een ongelooflijke hoeveelheid entertainment is nu binnen handbereik, wat een ongelukkig raadsel veroorzaakt: overal water en geen druppel om te drinken. Er is zoveel te bieden dat we eindeloos door enorme online bibliotheken van verleidelijke films scrollen, geplaagd door de last van keuze totdat we opgeven en de afwas doen.

In plaats van je toevlucht te nemen tot huishoudelijke taken, is hier een nette lijst met uitstekende films die het overwegen waard zijn voordat je wordt verblind door de oneindige streamingopties op de hoofdschermen van Netflix, Hulu, Amazon Prime en alternatieven. Kies er een uit deze beknopte lijst en vrees niet langer voor keuzestress.

1. 13TH (2016)

Ava DuVernay’s oerschreeuw in documentaire vorm beschrijft het Amerikaanse gevangenissysteem door de lens van historische raciale ongelijkheid. Het is even informatief als opwindend.

Waar te bekijken: Netflix

2. A League Of Their Own

Hilarisch, oprecht, episch en intiem, dit verhaal van een volledig vrouwelijk honkbalteam tijdens de Tweede Wereldoorlog is een van de beste films van de moderne tijd. Het leerde ons ook dat honkballen niet huilen.

Waar te bekijken: Hulu

3. THE BIG SICK

Kumail Nanjiani, de break-out romantische komedie van 2017, schittert als een wannabe stand-upstrip die valt voor een promovendus genaamd Emily (Zoe Kazan) ondanks zijn ouders die wilden dat hij een traditioneel Pakistaans gearrangeerd huwelijk had. Het is een fantastische (en deels autobiografische) film die werd geschreven door Nanjiani en zijn vrouw, Emily V. Gordon. Maar het is geen schande om het alleen voor Holly Hunter te bekijken.

Waar te bekijken: Amazon Prime, Videoland

4. A GHOST STORY

Een andere hit van het Sundance Film Festival van vorig jaar, deze meditatie over verdriet zal je volledig binnenkomen of je ijskoud laten. Met in de hoofdrollen Rooney Mara (voor het eerst in haar leven taart eten ) en Casey Affleck (die het grootste deel van de film onder een laken doorbrengt), is het een splijtende maar zeer lonende ervaring.

Waar het te bekijken: Amazon Prime, TechNinja

5. THE GODFATHER

Zie het niet als een dubbele functie van twee van de beste films aller tijden. Zie het als een enkele ervaring van zes en een half uur met een korte pauze. En als je een hele dag hebt om te doden, laat The Godfather III je terug naar binnen trekken.

Waar te bekijken: Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *